Gå til hovedindhold

Fritid

Du har fri, og du ka’ gøre (næsten), hva’ du vil. Hvad skal det være? Søndag på langs, morgen-mountainbiking eller fællesspisning? Vi har energi-optankende muligheder til de fleste typer og temperamenter.

Hvad vil du allerhelst lave, når du har fri? Vil du gerne hjælpe andre gennem frivilligt arbejde, eller er du vild med at råbe kampråb fra lægterne? Har du altid drømt om at starte en bogklub, eller kobler du bare allerbedst af med en fiskestang i hånden?

I Horsens Kommune har vi muligheder for de fleste. Vi har skøn natur, et engageret foreningsliv, seje frivillige og mulighed for at dyrke lige netop dit favorit-fællesskab.

Hvad vil du allerhelst gå til?

Vi har reserveret plads til dig på vores fodboldbaner, yogamåtter, i fitnesscentre, svømmehaller, gymnastiksale og kajakker. Kort fortalt kan du gå til lige præcis dét, der får dig til at svede på den allersjoveste måde.

Fedt, det tjekker jeg ud

Hej tilflytter – begynd dit netværk her

Kom med, når vi inviterer til velkomstevents for alle tilflyttere i kommunen. Du kan (ganske gratis) tilmelde dig vores brunch på FÆNGSLET med efterfølgende guidede ture eller møde andre børnefamilier til vores events, der er skræddersyede til vores mindste tilflyttere.

Det vil jeg gerne med til

Ud på tur – aldrig sur

Vi ELSKER, at naturoplevelser begynder, når vi åbner hoveddøren. Måske tanker du bedst op i en kajak, på din mountainbike, eller når du snører vandreskoene?

Her er nogle af vores favorit-ruter i området

Brug for (ekstra skøn) hjælp?

Så tag fat i Mette Munk. Hun er vores bosætningsguide og kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, der helt naturligt fylder, når man overvejer at flytte. Hun kan rådgive dig om alt fra skolevalg til jobmuligheder – og så kender hun vores boligkvarterer og giver gerne en guidet tur.

Jeg vil gerne ha’ fat i Mette