Gå til hovedindhold

Her finder du KULTUR

Vi inviterer til festivaler, workshops, koncerter, krea, sport, talks, og vi skal komme efter dig med vores spækkede kulturprogram. Alt sammen for at skabe stjernestunder til både særlige lejligheder og i din hverdag. Vil du med?

Horsens er kendt af de fleste som en sprællevende kulturkommune. Vi har lagt gulvbrædder til nogle af verdens allerstørste scenekunstnere, ligesom vores middelalderfestival hvert år trækker tusindvis af gæster til byen.

Men også til hverdag er vores kulturprogram spækket af kreativitet, kunst, events og eventyr. Så lige meget om du mest er til kulturoplevelser med klaphat, ørepropper eller en baby på maven, så er der noget for dig.

Mark

Mark faldt for Horsens’ kulturliv og folkelighed, da han flyttede fra København til det jyske.

Og så blev han blæst bagover af den lokale opbakning, da han arrangerede byens første pride-parade i 2022.

Platform K

Platform K er kultur, kreativitet, kaffe, koncerter, kærlighed og kant. Kort sagt: K for kom og vær med, for det er DIT sted. Her mødes vi om koncerter, talks, events, øvelokaler, workshops, samtaler i caféen, mad og en masse nye oplevelser. Måske har du også en idé til et event? Måske vil du bare være med?

Det vil jeg gerne snuse til

Horsens Holder

Hver juni byder Horsens på en fire dages festuge – skabt af horsensianerne selv. Alle kan bidrage, og festivalen er derfor et ret skønt mix af både koncerter, fællessang, byvandringer, børnefest, kunst, bevægelse, workshops, talks og meget, meget mere.

Det vil jeg med til!

Middelalderfestival

Middelalderfestivalen transformerer hvert år FÆNGSLET til et stort middelaldermarked med ridderturneringer, mjød, fakler, gøglere, dyr, musik, madboder, håndværk og optog.

Følg med lige her

Her får du dit kultur-overblik

På eventkalenderen her samler vi alle de kulturoplevelser, du kan få i vores område.

Jeg vil gerne ha’ et overblik

Brug for (ekstra betænksom) hjælp?

Så tag fat i Mette Munk. Hun er vores bosætningsguide og kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, der helt naturligt fylder, når man overvejer at flytte. Hun kan rådgive dig om alt fra skolevalg til jobmuligheder – og så kender hun vores boligkvarterer og giver gerne en guidet tur.

Jeg vil gerne ha’ fat i Mette